Завантаження...
Реєстрація
TwitterFacebookВКонтакте
Підпишіться на наші RSS новини.
UARU

Новини: Які форми фінзвітності подаються разом з декларацією з податку на прибуток?

Звертаємо увагу: відповідно до вимог п. 46.2 НКУ платники податків (крім малих підприємств) разом з декларацією з податку на прибуток повинні подавати податковому органу та квартальну або річну фінансову звітність у складі балансу, звіту про фінансові результати, звіту про рух грошових коштів, звіту про власний капітал і приміток до звітів. Що стосується малих підприємств, то для них встановлені такі вимоги:
   
   
- Особи, які сплачують податок на прибуток за нульовою ставкою згідно з п. 154.6 ПКУ, квартальну фінзвітність не надають (ч. 3, 7 ст. 11 Закону про бухоблік, п. 46.2 НКУ), вони подають разом з декларацією з податку на прибуток лише річну фінзвітність у складі балансу (форма № 1-мс) і звіту про фінансові результати (форма № 2-мс) (див. ч. 3 ст. 11 Закону про бухоблік, п. 2 П (С) БО 25);
   
   
- Інші малі підприємства квартальну фінзвітність податковому органу також не надають, а подають тільки річну фінзвітність у складі балансу (форма № 1-м) та звіту про фінансові результати (форма № 2-м). На це вказують податківці у консультації, розміщеної у роздiлi 110.30.03 Єдиної бази податкових знань на сайті ДПАУ: www.sta.gov.ua.

Коментарі