Завантаження...
Реєстрація
TwitterFacebookВКонтакте
Підпишіться на наші RSS новини.
UARU

Новини: Розпочав роботу офіційний сайт Державної реєстраційної служби України

7 вересня 2011 року розпочав роботу офіційний веб-сайт Державної реєстраційної служби України.
   
   На сайті представлено інформацію, що відображає головні напрямки діяльності Служби: державна реєстрація актів цивільного стану, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізація об`єднань громадян, державна реєстрація друкованих ЗМІ та інформаційних агентств тощо.
   
   Для більшої зручності користування в окремі рубрики виділено інформацію, яка є найбільш запитуваною («До уваги об`єднань громадян», «Запрошуємо отримати документи про реєстрацію»).
   
   На сайті також передбачено консультаційний блок, що міститиме довідкову інформацію, а також коментарі та роз’яснення.
   
   Рубрика «Доступ до публічної інформації» містить необхідні для оформлення запиту форми, інформацію щодо порядку складення та подання запитів, звіти щодо розглянутих запитів.
   
   Сайт споряджено пошуковою системою.
   
   Адреса офіційного веб-сайту в Інтернеті - www.drsu.gov.ua .
   
   На сайт Служби можна також зайти з офіційного веб-сайту Міністерства юстиції України – рубрика «Структура Міністерства» ( підрубрика «Органи, що координуються через Міністра юстиції»).
   
   *** Державну реєстраційну службу України було утворено у зв’язку з реформуванням системи центральних органів виконавчої влади відповідно до Указу Президента України від 9 грудня 2010 року № 1085 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади». Згідно з Указом, Державна реєстраційна служба України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якої спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра юстиції.

Коментарі