Завантаження...
Реєстрація
TwitterFacebookВКонтакте
Підпишіться на наші RSS новини.
UARU

Електронний облік діяльності

Підвищення оперативності інформаційного забезпечення, його дієвості та ефективності потребує запровадження електронного обліку і контролю діяльності підприємств із застосуванням нових інформаційних технологій.

Для створення нової системи електронного обліку є передумови, передбачені Законами України "Про електронні документи та електронний документооборот", "Про електронний цифровий підпис", "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", "Про інформацію", "Про захист інформації в автоматизованих системах", "Про державну таємницю", "Про зв'язок", "Про обов'язковий примірник документів", "Про Національний архівний фонд та архівні установи", а також іншими нормативно-правовими актами.

Електронний облік - це система виявлення, зміни, реєстрації, накопичення, узагальнення, зберігання та передачі інформації, яка необхідна при створенні всіх видів звітності. З допомогою"Облік-Онлайн" Ви маєте можливість створити необхідну кількість рахунків (готівкових, банківських), а також в будь-який момент редагувати їх. При внесенні усіх операцій завжди під рукою буде актуальна інформацію про них, також це допоможе в кінці кожного року легко заповнити книгу витрат да доходів.

Електронний облік відображає співвідношення Ваших доходів та витрат, допомагає зробити аналіз запланованих і використаних активів.

Для прикладу: Вам необхідно розписати статті доходів (витрат) по категоріях.
Для цього необхідно зайти на сторінку "Облік", на вкладці "Перемикач мов"вибираємо зручну для користування мову (українська чи російська).
"Форма для додавання витрат та доходів" допоможе Вам з легкістю ввести дохідну (витратну) статтю, суму отриманих (використаних) коштів, дату.

Нажавши кнопку "Додати" , введені Вами суми відображаються на вкладці "Сума доходів за місяць по категоріям"

Уже безпосередньо на цій вкладці редагуємо суму запланованих доходів (витрат) і отримуємо процентне співвідношення запланованого до використаного.

Вкладка "Перемикач місяців" допоможе з легкістю вибрати необхідний місяць.

Також, для зручності, створена вкладка "Календар нагадувань про здачу звітів",

на якій відображаються кінцеві терміни здачі та назви звітів.

 

Коментарі